);

SIAL 2017

 

EXPERIENCE THE GASTRONOMIC MAP AT SIAL CHINA 2017 | Supermarket News
W dniach od 16 do 19 maja 2017 r. w Szanghaju (Chiny) odbyła się Międzynarodowa Wystawa Żywności i Napojów SIAL China 2017 - jedno z wiodących wydarzeń dla azjatyckich specjalistów z branży spożywczej. Jest to regionalny oddział francuskiej wystawy SIAL, znanej na całym świecie.

Xavier Terlet, prezes i założyciel XTC World Innovation, partnera SIAL Innovation, ogłosił wybór trzech zwycięzców. Zwycięzcy zostali wybrani spośród 37 doskonałych i innowacyjnych produktów przez międzynarodowe jury, w skład którego weszli Xavier Terlet, założyciel XTC World Innovation (Francja), Nelly Baron, dyrektor ds. komunikacji sieci SIAL (Francja), Daoud Dharma Salim, dyrektor generalny Kristamedia Pratama (Indonezja), Adhi Lukman, przewodniczący GAPMMI (Indonezja), Siafrudin, przewodniczący SCAI (Indonezja).

Każdy produkt ma na celu zachwycić konsumentów dzięki wysokiej jakości składnikom i wzornictwu. Jury wzięło pod uwagę zdrowie, opakowanie i wygodę dla klientów, aby wybrać zwycięzców SIAL Innovation i nagrody specjalne. Każdy produkt z pewnością będzie popularny wśród konsumentów w sklepach i restauracjach.

Zwycięzcy nagrody otrzymali wyjątkową możliwość podróżowania po świecie poprzez odwiedzenie wszystkich targów SIAL Network w ciągu jednego roku, które odbywają się w Zjednoczonych Emiratach Arabskich, Kanadzie, Chinach i Francji.

en_US